Fietsverzekering

Wilt u uw fiets verzekeren? Is het een gewone fiets of een elektrische fiets? Nieuw of tweedehands? Wij kunnen uw fiets eenvoudig tegen diefstal en beschadiging verzekeren. U kunt dan met een gerust hart de weg op. Informeert u gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Op wat voor fiets u ook rijdt, u wilt graag met een rustig gevoel de weg op. Dat begrijpen we. Wij hebben mogelijkheden uw fiets, elektrisch of niet, daarom goed te verzekeren. Ook als de schade uw eigen schuld is.

Wij hebben de mogelijkheid elektrische fietsen en ‘gewone fietsen’ te verzekeren, zoals de standaard stadsfiets, tandems, vouwfietsen, ‘mamma-fietsen’ etc. Met elektrische ondersteuning, of zonder. U verzekert uw fiets tegen diefstal en beschadigingen door bijvoorbeeld een ongeval. Ook de accu van uw nieuwe elektrische fiets is verzekerd. Maar let op: schaden die alleen bestaat uit krassen of een beschadiging is niet verzekerd.

Veroorzaakt u schade aan een ander? Dan is dit verzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering. Dit is een aparte verzekering. De fietsverzekering vergoedt alleen schade aan uw eigen fiets.

U kunt ook spullen die u extra op uw fiets heeft laten zetten meeverzekeren. Zoals navigatie of fietstassen. Uw verzekering wordt dan uitgebreid.

Wilt u ook uzelf en uw passagiers verzekeren tegen letselschade? Of wilt u kunnen rekenen op juridische hulp als u schade heeft veroorzaakt? Met aanvullende verzekeringen maakt u uw Fietsverzekering nog completer.

Heeft u een high speed E-bike? Daarvoor sluit u een verplichte verzekering af onder het kopje “Bromfiets”. Dan regelt u in ieder geval de verplichte WA-verzekering en kunt u deze  uitbreiden met een cascoverzekering.

Direct afsluiten