Inboedelverzekering

Prettig wonen betekent voor iedereen iets anders. De één houdt van luxe, de ander van eenvoud. Misschien bent u een elektronicaliefhebber, of heeft u een groot aantal boeken, cd’s of kleding. Maar wat voor spullen u ook om u heen verzamelt: bij OBM Verzekeringen U.A. zijn ze goed verzekerd.

Wat voor spullen u ook om u heen verzamelt: bij de OBM Verzekeringen U.A. zijn ze goed verzekerd.

Met de Inboedelverzekering zijn uw spullen verzekerd tegen schade door oorzaken zoals brand, blikseminslag, diefstal of storm. En, als u kiest voor de Inboedelverzekering Totaaldekking, ook tegen schade door bijna alle andere plotselinge en onverwachte oorzaken. Zoals schade door vallen, stoten of omvallen.

U verzekert alle spullen in uw huis die niet aan uw woning vastzitten. Van meubels, kleding, apparatuur, sieraden en geld tot bijzondere kunst en dierbaar antiek. Veel spullen rondom uw huis zijn ook verzekerd, zoals uw tuinmeubels en tuingereedschap. En heeft u spullen in een garage of schuur, of in uw auto? Ook dan kunt u op ons rekenen. Lees hiervoor goed de voorwaarden, of vraag het aan ons: niet alle evenementen zijn gedekt, ook gelden er soms maximale vergoedingen.

Schade aan uw inboedel is vervelend. En er kan veel bij komen kijken. Zeker bij een grote schade. Misschien moet u uw spullen ergens opslaan of uw tuin herstellen. Ook die kosten vergoeden wij. En worden uw huissleutels gestolen? Dan krijgt u een (gemaximeerde) vergoeding om uw sloten en sleutels te vervangen. Wel zo veilig.

Als u schade aan uw spullen heeft, vergoeden we het bedrag dat nodig is om al uw spullen nieuw te kopen. Soms vergoeden we de dagwaarde, of de reparatiekosten. En voor sommige spullen geldt een maximumvergoeding. Vaststelling van het verzekerd bedrag kan gemakkelijk via onderstaande link “Inboedelwaardemeter online invullen”. We kunnen dan een ‘garantie tegen onderverzekering’ bieden. Hier gelden aanvullende regels voor. Belt u ons gerust voor advies.

Als u schade aan uw inboedel heeft, vult u dan het schadeformulier zo volledig mogelijk in. Het bespoedigt de beoordeling als u bij deze melding een foto voegt van het beschadigde object en een indicatie of opgave verstrekt van de geleden schade. Mailt u alles naar info@obmverzekeringen.nl en u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie in uw mailbox.

Heeft u een vraag over de schadevergoeding? Is iets niet duidelijk? Of bent u het niet eens met onze beslissing? Neem gerust contact met ons op. We leggen onze beslissing graag persoonlijk aan u uit.