Ongevallenverzekering voor het gezin

Het lijkt zo vanzelfsprekend: samen leven, voor elkaar zorgen, werken en leuke dingen doen. Het dagelijks gezinsleven in een notendop. Maar door een ongeval kan dat plotseling veranderen.
Als een gezinslid dan overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel, en vaak financieel. De Ongevallenverzekering is er om die financiële zorg te beperken. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Als een gezinslid door een ongeval overlijdt of blijvend invalide raakt, heeft dat grote impact. Emotioneel, en vaak financieel. De Ongevallenverzekering is er om die financiële zorg weg te nemen. Voor u en uw hele gezin, hoe groot of klein ook.

Bent u onderweg met uw eigen auto of motor? Of is uw partner of kind daarmee onderweg? Dan zijn óók de passagiers verzekerd.

Bij de Ongevallenverzekering krijgt u in één keer een vast bedrag uitgekeerd. Van tevoren kiest u het maximum bedrag. U kiest een bedrag dat uitgekeerd wordt als u of een gezinslid overlijdt. En een bedrag als iemand blijvend invalide raakt. Bij blijvende invaliditeit keert de verzekeraar een percentage van dit bedrag uit. Het percentage is afhankelijk van het soort letsel. Let wel: er is alleen dekking indien er sprake is van een ongeval.

Op ziekenbezoek naar het ziekenhuis, een aanpassing in huis, medische behandeling. Na een ongeval kunt u te maken krijgen met allerlei extra kosten. Voor deze ‘buitengewone kosten’ kunt u zich aanvullend verzekeren. Vergoed worden dan de kosten die het ongeval met zich meebrengt, en die u niet van uw zorgverzekering of de gemeente terug krijgt.