Vanaf 1 januari 2024 is onze (oud) directeur Wim Geluk aan het genieten van een welverdiend pensioen. Wim heeft een paar jaar terug de planning gemaakt om eerder te stoppen met werken. Niet omdat hij er geen zin meer in heeft, maar omdat hij graag in goede gezondheid nog vele jaren wil genieten van alle andere leuke dingen in het leven.

 

Wim is in juni 1987 in dienst gekomen bij OBM Verzekeringen en sinds 1989 in de functie van directeur. Tot zijn uitdiensttreding heeft hij al die jaren met heel veel plezier, inzet en optimisme alle voorkomende werkzaamheden verricht. Het contact met u als klant heeft daarbij altijd voorop gestaan.

 

Als directeur maar ook als collega is Wim altijd heel benaderbaar en vooral recht door zee geweest. Een bijzonder fijn mens met een warme persoonlijkheid waar we zeker nog heel vaak aan terug gaan denken.

 

Met het aftreden van Wim is Edwin Bruggeman benoemd tot directeur en vervult Carissa Wilms de functie van adjunct-directeur. Met elkaar zullen wij ons mooie bedrijf voortzetten op de wijze zoals u dat al die jaren al van ons gewend bent.