Reizen moet vooral leuk blijven

Reizen doet u in veel gevallen omdat het leuk is, omdat u er even een paar dagen of langer tussenuit wilt. Reizen moet vooral ook leuk blijven. Met de doorlopende reisverzekering van bijvoorbeeld de Europeesche (uiteraard hebben wij meerdere aanbieders, neemt u daarvoor contact met ons op) bent u tegen mogelijke financiële risico’s die een reis of een korte trip met zich meebrengt verzekerd. Van het annuleren van de reis tot diefstal van uw fotocamera.

Indien u kiest voor de doorlopende reisverzekering van de Europeesche hoeft u niet voor elke reis een aparte verzekering af te sluiten. Zolang de verzekering van kracht is, maak het niet uit wanneer u op vakantie gaat en hoe vaak u op vakantie gaat.

Wat is gedekt op uw reisverzekering?
Bij de polisvoorwaarden hoort een overzicht van welke zaken verzekerd zijn. Zo wordt een zonnebril tot maximaal € 300,- (bij de comfort dekking) vergoed. U vindt hiervan een overzicht op onze website.

Annuleringsverzekering
U kunt bij uw reisverzekering een annuleringsdekking afsluiten. Als door bijvoorbeeld een ongeval of ziekte uw geboekte reis afgezegd moet worden, dan kan de annuleringsverzekering voor de door de reisorganisatie in rekening gebrachte annuleringskosten aangesproken worden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een weekendje weg in eigen land. U heeft keuze uit twee mogelijkheden: de annuleringsdekking of de garantieannulering. Lees hiervoor goed de polisvoorwaarden of informeer bij OBM Verzekeringen.

Uitbreidingen
U kunt uw reisverzekering uitbreiden. Dit is afhankelijk van uw situatie en uw reis. Informeer naar de mogelijkheden. U kunt bij ons de volgende uitbreidingen afsluiten:  werelddekking, bagage, geld, geneeskundige kosten, rechtsbijstand, ongevallen, skiën en snowboarden,  extra sportuitrusting, hulp & huur vervoermiddel en annulering.