Voordelen van de OBM-ledenpas

OBM Verzekeringen heeft een uitgebreide serviceverlening. Dat kan gratis zoals bij het Basispakket, maar voor een paar euro meer per maand heeft u met een Op Maat Pakket of een Optimaal Pakket verschillende voordelen ten opzichte van het Basispakket. Onder meer de ledenpas en hieraan zitten weer enkele extra voordelen gekoppeld.

Met de ledenpas, gratis bij een Op Maat Pakket of een Optimaal Pakket, heeft u bijvoorbeeld bij een calamiteit in uw woning een Garantie op Schadestop. Zorgen wij bij schade voor rechtstreekse betaling aan de aangesloten hersteller(s), adviseren wij u over het te verzekeren bedrag voor de woning/inboedel, krijgt u een garantie tegen onderverzekering indien u ons advies opvolgt, heeft u voordeel op de OBM-premie, heeft  u recht op korting op aanschaf van blusmiddelen en komt de periodieke controle voor deze blusmiddelen voor onze rekening.

U bent verzekerd bij OBM Verzekeringen. Dat betekent verzekeren op een nuchtere en heldere wijze. Met het Op Maat Pakket (EUR 5,25) of Optimaal Pakket (EUR 20,-) profiteert u van een maximale persoonlijke advisering en ondersteuning betreffende uw optimale all-in pakket aan schadeverzekeringen aangevuld met inkomens -, zorg- en levensverzekeringen en spaarproducten.